Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Jemma Land is nieuwe Trendnetwerker

24 augustus 2015 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Het Trendnetwerk van Trendslator bestaat uit professionals en experts die er samen voor zorgen dat de verschillende stappen in het innovatieproces ononderbroken kunnen worden genomen. Wij houden ons bezig met het onderzoeken van trends op de korte of de lange termijn en in verschillende branches en sectoren. Of wij werken aan de vertaling ervan naar betekenisvolle en waardevolle visies, voorstellen en ontwerpen voor consumenten en klanten, burgers en gebruikers. Jemma Land is een nieuwe Trendnetwerker op het gebied van conceptontwikkeling.

Jemma Land (1985) studeerde Concepts & Brands aan het AMFI en Marktanalyse aan de ASRE. Met een achtergrond in conceptontwikkeling van maatschappelijk vastgoed richtte zij begin 2013 Rivet Concepts op. Ze vertaalt merkidentiteit, strategie en trends naar ruimtelijke concepten en weet een brug te slaan naar programmering, marketing en realisatie met inspirerende totaalconcepten als resultaat. Kenmerkend aan haar aanpak is het verbinden van mensen, vernieuwende ideeƫn en culturele en commerciƫle werelden.
www.rivetconcepts.nl