Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

TrendRede 2018 Het jaar van het doorzettingsvermogen

18 december 2017 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

De ‘gewone Nederlander’ is furieus tevreden. Systemen wringen, ploffen, komen krakend tot stilstand of worden ingehaald door optimistische initiatieven. En wat zeggen #metoo, Paradise Papers en een vastgelopen klimaatakkoord over de toekomst? Vragen genoeg. Kom luisteren naar de antwoorden. Op 16 januari 2018 om 17.30 u presenteert een groep vooraanstaande toekomstdenkers voor alweer de achtste keer de jaarlijkse TrendRede in Pakhuis de Zwijger. Zij geven de algemene lijnen aan en wijzen waar de ruimte zit in de samenleving. Ze benoemen de meest relevante termen van vandaag en kijken verder vooruit, bijvoorbeeld naar een toekomst die ons zaken als Hollands holisme en Samensturing gaat brengen.

De TrendRede kadert en clustert jaarlijks de actuele ontwikkelingen tot een inspirerend startpunt en denkstuk dat Nederlandse bedrijven en overheden helpt gericht over de toekomst na te denken. Na de officiële lezing gaan de samenstellers in gesprek met de aanwezigen. De TrendRede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. Jaarlijks inventariseren en bundelen ze de actualiteit in drie grote overkoepelende thema’s en tonen Nederland daarmee een uitgelicht pad naar de toekomst. De TrendRede kijkt vooruit naar dat wat komen gaat en helpt burgers, bedrijven, organisaties en overheden om gericht over de toekomst na te denken. Lees verder op: www.trendrede.nl

Wilt u echt de diepte in over de TrendRede 2018, met uw eigen vraagstukken? Dat kan, we organiseren een TrendRede Tafelgesprek voor een select gezelschap. Hierin gaat u in gesprek met de toekomstdenkers van de TrendRede. U bent welkom op donderdag 25 januari van 10.00 tot 12.00 u in Amsterdam. Wilt u er bij zijn, geef u dan nu op door een bericht te sturen naar Caroline van Beekhoff caroline@c-marketingstrategie.nl. Want het aantal plaatsen is beperkt (slechts max. 8 gasten). Prijs € 199,00 excl. BTW.