Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Trendnetwerk Open Coffee bij Trendslator!

14 juni 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Wat gaan we doen? Long time no see! De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Op donderdagochtend 28 juni organiseert #toekomstcoach Hilde Roothart de bijeenkomst Open Coffee voor het Trendnetwerk van Trendslator. De Meetup (#Trendtaal) vindt plaats in de studio van Trendslator van 9.00 tot 11.00 u.

Wat staat er op het programma? Niets. Behalve eerlijke koffie, gezonde thee of krnwtr. En verder natuurlijk de kans op een goed gesprek en de gelegenheid om te netwerken. Kijk nog even op deze pagina trendslator.nl/netwerk om je geheugen op te frissen.

Ja leuk! Wat kan ik doen? Dus je hoeft niets voor te bereiden. Laat je ons even weten of je er bij kunt zijn? Stuur je bericht naar info@trendslator.nl. Hilde verheugt zich erop om jullie weer te zien!

N.B. Let op!
Deze bijeenkomst is exclusief voor Trendnetwerkers.