Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Morning Meetup voor MOOD Members

18 juni 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

WAT Op woensdag 4 juli – Independence Day oftewel Fourth of July – organiseert Trendslator de eerste Morning Meetup voor MOOD Members. De Meetup heeft het karakter van een ‘Open Coffee’. Er is eerlijke koffie, gezonde thee en krnwtr. En natuurlijk de kans op een goed gesprek en de gelegenheid om te netwerken met andere MOOD Members.

WAAROM Het onderwerp van de bijeenkomst is ‘Trendonderzoek of Toekomstverkenning’. We gaan met elkaar in gesprek over de verschillen en overeenkomsten tussen trendonderzoek en toekomstverkenning. En ook over de zin en de onzin en het nut ervan voor jouw bedrijf of organisatie.

HOE De Morning Meetup vindt plaats in de studio van Trendslator van 9:00 tot 11:30 u. De bijeenkomst is exclusief toegankelijk en gratis voor MOOD Members. Meld je snel aan door een bericht te sturen naar #toekomstcoach Hilde Roothart en je aan te melden voor het MOOD Membership. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Come as you like and share as you feel!