Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Meetups voor overmorgen

05 juli 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Morning Meetup voor MOOD Members
Op woensdag 4 juli – Independence Day oftewel Fourth of July – organiseerde Trendslator de eerste Morning Meetup voor MOOD Members. Tijdens deze bijeenkomst gingen we met elkaar in gesprek over de verschillen en overeenkomsten tussen Trendonderzoek en Toekomstverkenning. En ook over de zin en de onzin en het nut ervan voor jouw bedrijf of organisatie. De Morning Meetup was exclusief toegankelijk voor MOOD Members. Meld je nu aan voor het MOOD Membership.

Trendnetwerk Open Coffee
Long time. No see! De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Op donderdagochtend 28 juni organiseerde Trendslator de bijeenkomst Open Coffee voor het Trendnetwerk. Op het programma stonden eerlijke koffie, gezonde thee en krnwtr. En natuurlijk de kans op een goed gesprek, de gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Het Trendnetwerk van Trendslator bestaat uit professionals en experts die er samen voor zorgen dat de verschillende stappen in het creatie- en innovatieproces ononderbroken kunnen worden genomen.

De eerste Kinder Trendrede
Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Met ieder besluit en beleid maken we keuzes voor de toekomstige wereld van onze kinderen. Dan is het belangrijk om hen daarbij te betrekken. In een wereld waar verandering aan de orde van de dag is, is hun verbeeldingskracht meer dan nodig. Kinderen kunnen ons helpen om de toekomst vorm te geven. Daarom zijn toekomstdenkers van de TrendRede, in samenwerking met Teach the Future en PakhuisB, de Kinder Trendrede gestart. Op dinsdag 13 maart presenteerden de kinderen hun visie op de toekomst.

LaFutura 2018 on its way to Shanghai
Are you ready for two days packed with inspiration and brilliant creative minds? Come join us on this years’ international trend conference LaFutura in Shanghai and take the next steps in creating the future together. We will be taking part in keynotes, panel discussions and creative workshop sessions (what LaFutura is best known for), pitching ideas and visiting some unique places in Shanghai on our trend journey. LaFutura 2013 took place in Amsterdam and was organised by Trendslator and members of its Trendnetwork.

Maatschappelijke trends in de Trendcirkel
Help, wat is er nu eigenlijk gaande? Trends onderzoeken en vertalen is een dynamisch proces want verandering is de enige constante factor. Voor het duiden van relevante trends zijn ontwikkelingen op de lange termijn belangrijk omdat ze een fundamentele verandering in de samenleving veroorzaken. De Trendcirkel van Trendslator is een hulpmiddel bij het in kaart brengen van deze ontwikkelingen voor organisaties en bedrijven. Informatie over de Trendcirkel is exclusief beschikbaar voor MOOD Members. Het MOOD Membership 2018 bestaat uit:

MOOD Content
Jaarlijks het Notebook MOOD over het onderzoeken en vertalen van trends naar nieuwe strategieën en vernieuwende concepten. Daarnaast biedt MOOD ieder jaar zeven online Trenddossiers, Topartikelen, Trendpresentaties en Vertaalmaterialen als hulpmiddelen voor het toekomstbestendig maken en houden van uw bedrijf of organisatie.

MOOD Call
Jaarlijks negentig minuten bel- of bespreektijd met toekomstcoach Hilde Roothart. Zij biedt u de gelegenheid om samen met haar kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te ontdekken en te benutten. Zo wordt u geholpen met het definiëren van een visie op de lange termijn en het concreet maken ervan op de korte termijn.

MOOD Clinic
Jaarlijks korting op een trainingssessie van een dagdeel onder leiding van toekomstcoach Hilde Roothart. Zij biedt u instrumenten voor het onderzoeken en vertalen van trends en laat zien hoe u de stemming kunt vertalen naar een visie op de toekomst. Samen met uw collega’s werkt u aan het benoemen van inzichten en vooruitzichten.

Word nu MOOD Member
MOOD Members hebben toegang tot inspiratie en inzichten over het onderzoeken en vertalen van trends. Het MOOD Membership bestaat uit:

• Jaarlijks het Notebook MOOD met de nieuwste inzichten en vooruitzichten
• Online Trenddossiers, Trendpresentaties en Vertaalmaterialen
• Toegang tot nieuwsberichten en artikelen op Trendslog
• Jaarlijks negentig minuten bel- of bespreektijd met toekomstcoach Hilde Roothart
• Jaarlijks korting op een MOOD Clinic over het onderzoeken en vertalen van de stemming

Meld je nu aan als MOOD Member en wordt direct aangesloten.