Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Morning Meetup #2 voor MOOD Members

06 september 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

WAT Op woensdag 31 oktober – Halloween of Allerheiligenavond – organiseert Trendslator de tweede Morning Meetup voor MOOD Members. Het onderwerp van deze bijeenkomst is de Trendcirkel. Dit overzicht van twaalf maatschappelijke trends staat aan de basis van MOOD, continu onderzoek naar de stemming in de markt, bij de consument en in de maatschappij door Trendslator.

WAAROM Tijdens deze bijeenkomst geeft #toekomstcoach Hilde Roothart van Trendslator inzicht in de achtergronden van de Trendcirkel. Zij laat zien wat de Trendcirkel is, hoe deze is ontstaan en hoe dit overzicht kan worden gebruikt om keuzes te maken en kan helpen om de richting te bepalen voor de toekomst van jouw organisatie.

HOE De Morning Meetup vindt plaats in de studio van Trendslator van 9.00 tot 11.30 u. De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor MOOD Members en heeft het karakter van een ‘Open Coffee’. Er is eerlijke koffie, gezonde thee en krnwtr. En natuurlijk de kans op een goed gesprek en de gelegenheid om te netwerken met andere MOOD Members.

Meld je nu aan door een bericht te sturen naar #toekomstcoach Hilde Roothart en je aan te melden voor het MOOD Membership. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Come as you like and share as you feel!