Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

De stemming van 2019

27 november 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Nieuw: Notebook MOOD 19
Begin december verschijnt het nieuwe Notebook MOOD 19 op basis van MOOD©, het onderzoeken en vertalen van de stemming door Trendslator. Het Notebook MOOD biedt een vooruitblik op en een samenvatting van acht Trenddossiers die online verschijnen. Hierin wordt aandacht besteed aan markttrends en consumententrends en inzichten en vooruitzichten op de korte en middellange termijn. Met behulp van Vertaalmaterialen kun je als MOOD Member zelf aan de slag met het onderzoeken en vertalen van de stemming naar nieuwe strategieën en vernieuwende concepten voor jouw organisatie.

De toekomst verbeelden
In Notebook MOOD 19 laten wereldberoemde entertainers en sporters ons zien wat we zouden moeten doen: de geschiedenis herschrijven en de toekomst opnieuw verbeelden. Ons beeld van de werkelijkheid klopt al eeuwenlang niet. We moeten eerst eeuwen terug in de tijd om de werkelijkheid recht te doen. En vervolgens moeten we ver vooruit in de tijd om de toekomst de juiste kleur te kunnen geven en waar te kunnen maken.

Morning Meetups voor MOOD Members
Afgelopen jaar organiseerde Trendslator de eerste Morning Meetups voor MOOD Members. Het onderwerp van de eerste bijeenkomst was ‘Trendonderzoek of Toekomstverkenning’. Tijdens de tweede bijeenkomst gaf toekomstcoach Hilde Roothart van Trendslator inzicht in de achtergronden van de Trendcirkel van Trendslator. Zij liet zien wat de Trendcirkel is, hoe deze is ontstaan en hoe dit overzicht van twaalf maatschappelijke trends kan worden gebruikt om keuzes te maken en kan helpen om de richting te bepalen voor de toekomst van jouw organisatie.

Bekijk en download de previews
Positieve psychologie helpt organisaties, blijkt uit Notebook MOOD 19. In deze publicatie wordt de stemming in de maatschappij, bij de consument en in de markt op inspirerende wijze vertaald naar bruikbare inzichten en vooruitzichten voor de toekomst. Bekijk en download de previews van MOOD 19. Als MOOD Member ben je direct aangesloten op de stemming van 2019.

Maatschappelijke trends in de Trendcirkel
In Notebook MOOD 19 wordt de Trendcirkel van Trendslator als kader gebruikt. De Trendcirkel geeft een overzicht van twaalf maatschappelijke trends op basis van een sociologische en een psychologische dimensie. Hiermee wordt duidelijk hoe de in dit Notebook gepresenteerde consumententrends zich tot elkaar en tot de maatschappelijke trends uit de Trendcirkel verhouden.

Waarvoor je mij kunt bellen, mailen, appen
Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar iedereen kan er zich – met een beetje hulp – een voorstelling van maken en zijn eigen toekomst creëren. Dat is het positieve gedachtegoed waarmee toekomstcoach Hilde Roothart adviseert en begeleidt op het gebied van optimistisch en realistisch organiseren en ondernemen.

Word nu MOOD Member
MOOD Members hebben toegang tot inspiratie en inzichten over het onderzoeken en vertalen van trends. Het MOOD Membership bestaat uit:

• Jaarlijks het Notebook MOOD met de nieuwste inzichten en vooruitzichten
• Online Trenddossiers, Trendpresentaties en Vertaalmaterialen
• Toegang tot nieuwsberichten en artikelen op Trendslog
• Jaarlijks negentig minuten bel- of bespreektijd met toekomstcoach Hilde Roothart
• Jaarlijks korting op een trainingssessie over het onderzoeken en vertalen van de stemming

Meld je nu aan als MOOD Member en wordt direct aangesloten.