Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Trends toepassen met Caroline van Beekhoff

11 maart 2019 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Trends zijn een interessant en veelbesproken onderwerp. De belangstelling bij organisaties voor toekomstbeleid neemt toe. Maar hoe laat je trends voor je werken? Hoe zorg je ervoor dat je niet achter de feiten aan loopt? Hoe blijf je de concurrent voor zonder jezelf voorbij te rennen? In het boek ‘Trends toepassen’ introduceert trendstrateeg Caroline van Beekhoff het TrendToepasmodel. Ze geeft de lezer daarmee een model dat bestaat uit vijf praktische stappen om een trend te vertalen naar praktijk, een communicatieaanpak, innovatie dan wel een nieuw strategisch perspectief voor zijn of haar organisatie, bedrijf of merk.

Daarbij is het motto: houd het simpel. Dus het boek is compact, met werkbare checklijsten bij elke stap, en de tekst is her en der met een aardig voorbeeld gelardeerd. De schrijver is expert op het terrein van trends, identiteit en marketing. Het boek bevat dan ook de broodnodige informatie over de koppeling van trends aan identiteit. Dat maakt het tot een onmisbaar boek voor elke tijdsbewuste professional, ongeacht zijn of haar trendkennisniveau.

Caroline van Beekhoff geeft al ruim vijftien jaar advies op het gebied van trends en het vertalen ervan. Zij adviseert opdrachtgevers van divers pluimage, variƫrend van overheid tot MKB, van zorg tot bouw en FMCG. Daarnaast schrijft ze ieder jaar mee aan de Trendrede.
www.trendstoepassen.nl