Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Meet&Seat met Rijkswaterstaat

06 december 2021 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Post! Van de postbode in dit geval. Die bracht een envelop met een Rijkswaterstaat-special van Quest. En ‘Be your own barista’ van #thebrewcompany. En ook nog een uitnodiging voor een Meet&Seat met Mirte Hultink, contractmanager bij RWS. Die kwam dan weer via e-mail. Altijd leuk, zo’n combinatie van online en offline contact.

In ons gesprek bespraken we de tegenstelling tussen hard en zacht, zoals ecologie en biodiversiteit tegenover civiele techniek en databeheer. Een opgave voor de toekomst is mogelijk om deze paradox te kantelen naar een symbiose van natuur en techniek. Zo kunnen we op weg naar een nieuw robuust ecosysteem. Mirte, dankjewel voor ons gesprek!
Hilde Roothart