Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Werk samen met Trendslator

08 oktober 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Het is een vaststaand feit. Creatie en innovatie zijn gebaat bij samenwerking. Wij denken dat mensen het meeste kunnen bereiken door samen op onderzoek te gaan naar ontwikkelingen en met elkaar trends te vertalen naar de toekomst van organisaties.

Succesvolle creatie en innovatie
De toekomst, die maken we met elkaar. Producenten en consumenten, burgers en bedrijven, ondernemingen en overheden, ze staan soms lijnrecht tegenover elkaar. Maar creatie en innovatie zijn gebaad bij samenwerking. Sterker nog, collaboratie is een voorwaarde voor succesvolle creatie en innovatie. Wij zetten ons in om producenten door de ogen van consumenten te laten kijken. Om bedrijven en organisaties te laten denken met de behoeften van burgers voor ogen en te laten doen in het belang van mens, milieu en maatschappij.

Samenwerken met experts
Bij het onderzoeken en vertalen van trends kunnen verschillen tussen analyse en intuïtie, onderzoek en ontwerp worden overbrugd door samen te werken met experts in verschillende vakgebieden. Door deze experts in een vroeg stadium bij elkaar te brengen, kunnen drempels in het proces van creatie of innovatie worden vermeden. Wij denken dat mensen het beste van elkaar kunnen leren door samen op onderzoek te gaan naar ontwikkelingen en het meeste kunnen bereiken door met elkaar trends te vertalen naar een betere toekomst.

Voorbereiden op de toekomst
Kortom, wij werkten al op een agile manier nog voordat het woord in ons taalgebruik terecht kwam. Dat alles door het pionierswerk dat Hilde Roothart, toekomstcoach en oprichter van Trendslator, sinds 1997 heeft verricht. Onder haar bevlogen leiding werken professionals uit het Trendnetwerk van Trendslator samen met jou aan opdrachten. Dat kunnen presentaties of workshops zijn, publicaties voor speciale gelegenheden of advies en begeleiding bij het voorbereiden op de toekomst van jouw bedrijf of organisatie.

Werk samen met Trendslator en het Trendnetwerk Wil jij samen met Trendslator werken aan de toekomst van jouw onderneming of organisatie?