Trendslator

inloggen - aanmelden
NL  |  EN

Studio

1

‘Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar iedereen kan er zich – met een beetje hulp – een voorstelling van maken en zijn eigen toekomst creëren.’

Trendslator informeert en inspireert bedrijven en organisaties over trends en de toekomst. Het onderzoeken van ontwikkelingen op de korte en de lange termijn en het vertalen ervan naar een visie op de toekomst zijn voorwaarden voor succesvolle innovatie en creatie. Trends worden voor u en met u onderzocht en vertaald naar strategieën en concepten, markten en merken. Doel is het verkennen van kansen en mogelijkheden voor een betere toekomst van uw bedrijf of organisatie.

Trendslator werd opgericht in 1997. Futuring, onze methode voor het onderzoeken en vertalen van trends, werd ontwikkeld in 1999 en daarna toegepast voor en met bedrijven en organisaties in allerlei branches en sectoren. Sinds de oprichting maken wij online en offline publicaties, vanaf 2007 onder de naam MOOD. Ons weblog Trendslog over trends en de toekomst werd gestart in datzelfde jaar. Wij organiseren regelmatig zelf bijeenkomsten waaronder de ‘co-working unconference’ LaFutura in 2013. De studio is gevestigd in het hartje van Amsterdam.

Dit hebben we te bieden:

2

‘Wij zijn wat we doen.’

Hilde Roothart, de oprichter van Trendslator (sinds 1997), is een pionier op het gebied van het onderzoeken en vertalen van trends. Ze begon haar carrière als forecaster bij haar leermeesters Lidewij Edelkoort, Dominique Peclers, Günther Frank en Milou Ket. Ze is gefascineerd door trends, de tijdgeest en de toekomst. Onderzoek betekent voor haar niet op zoek naar zekerheden, maar op zoek naar kansen en mogelijkheden.

Hilde Roothart was actief als trendonderzoeker en is nu toekomstcoach. Met de bestseller ‘Van Trends naar Brands’ (2001) en de daarin beschreven methode Futuring biedt ze een gestructureerde aanpak bij het verkennen van de toekomst. Ze paste de door haar ontwikkelde methoden en instrumenten in de praktijk toe voor tientallen grote en kleine bedrijven en organisaties. Met MOOD inspireert en begeleidt ze sinds 2007 professionals die hun eigen toekomst en die van hun bedrijf of organisatie willen maken.

Leer Hilde Roothart kennen:

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact

Bekijk het profiel van Hilde Roothart op LinkedIn. Lees ook de website van de TrendRede. Boek Hilde Roothart als spreker via despreker.nl.