Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Ter herinnering aan Marcel Bullinga

23 april 2019 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

2 december 1958 – 15 april 2019
Door een ernstige ziekte is futurist en trendwatcher Marcel Bullinga overleden. Marcel was actief als auteur, trainer, spreker en dagvoorzitter. Hij gaf honderden presentaties voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hij behoorde tot de groep vooraanstaande trendwatchers in Nederland met een bewezen staat van dienst. Kort voor zijn overlijden verscheen zijn laatste boek ‘Iedereen aan de robot! – Hoe robots onze economie en democratie gaan redden’. Marcel werd regelmatig ge├»nterviewd, met name vanwege zijn kennis op het gebied van robottechnologie en de invloed ervan op de samenleving.

Marcel maakte jarenlang deel uit van het Trendnetwerk van Trendslator. Dat is een netwerk van professionals en experts die er samen voor zorgen dat de verschillende stappen in het creatie- en innovatieproces ononderbroken kunnen worden genomen. En hij maakte geruime tijd deel uit van de Trendrede, een denktank die bestaat uit een groep vooraanstaande toekomstdenkers die burgers, bestuurders en bedrijven jaarlijks uitgelichte paden naar de toekomst laat zien.

Zijn partner Bamber Delver op LinkedIn: ‘Marcel is weg. De briljante futurist die moest aanzien hoe zijn eigen toekomst hem door ernstige ziekte werd afgenomen. Hij heeft zijn ziel ingepakt en is vertrokken. Alsof hij is verhuisd, maar wij weten niet waarheen.’ Wij zullen Marcel niet vergeten.
www.futurecheck.nl, www.trendslator.nl/trendnetwerkers, www.trendrede.nl