Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Kijk vooruit met Trendslator

12 september 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Een trend is vluchtig, ongrijpbaar, veranderlijk. Maar sommige trends zijn snel, andere juist langzaam. Wie wil overleven, bevindt zich in een voortdurend proces van verandering. Dat vraagt om inzicht in de stemming en vooruitzicht op kansen en mogelijkheden.

Onderzoek naar de stemming
Een trend, dat is net zoiets als de tijdgeest. Vluchtig, ongrijpbaar, veranderlijk. Zeker in een tijd waarin we achtervolgd worden door een overdaad aan prikkels en de stemming voortdurend omslaat. Maar sommige trends zijn snel, andere juist heel langzaam. Wij doen onderzoek naar tijdlijnen op de korte en de lange termijn. Daarbij kijken wij zowel terug als vooruit om te zien wat de ontwikkelingen in de markt, bij de consument en in de maatschappij zijn.

Ordenen van informatie en inspiratie
Wij zijn eerder trendonderzoekers dan trendwatchers. Trendonderzoek is het ordenen van informatie en inspiratie, maar ook het met elkaar in verband brengen van veranderingen en ontwikkelingen op de korte en de lange termijn. Onderzoek naar de stemming vraagt om kennis van uiteenlopende vakgebieden, psychologie en sociologie, economie en technologie. Wij doen voortdurend onderzoek naar micro-, macro- en megatrends op basis van media, street en expert research.

Voortdurend veranderen
Onze maatschappij en economie worden gekenmerkt door voortdurende verandering. Dat heeft tot gevolg dat jouw bedrijf of organisatie zich altijd in een transitie bevindt. In deze continue transformatie van oud naar nieuw is onderzoek naar trends en inzicht in ontwikkelingen een voorwaarde voor het voortbestaan van organisaties. Wij helpen doordat we inzichten bieden in de stemming en vooruitzichten geven voor het vertalen van trends naar toepassingen voor jouw onderneming of organisatie.

Kijk vooruit naar de toekomst
Wil jij weten wat de trends en ontwikkelingen in de markt, bij de consument en in de maatschappij zijn?