Trendslator

inloggen - aanmelden
NL  |  EN

MOOD

De stemming vertalen

Ieder jaar verschijnt in december het Notebook MOOD op basis van MOOD©, het onderzoeken en vertalen van de stemming door Trendslator. Het Notebook MOOD biedt een vooruitblik op en een samenvatting van acht Trenddossiers die online verschijnen. Hierin wordt aandacht besteed aan markttrends en consumententrends en inzichten en vooruitzichten op de korte en middellange termijn. Met behulp van Vertaalmaterialen kunt u zelf aan de slag met het onderzoeken en vertalen van de stemming naar nieuwe strategieën en vernieuwende concepten voor uw bedrijf of organisatie.

De toekomst verbeelden

In Notebook MOOD 19 laten wereldberoemde entertainers en sporters ons zien wat we zouden moeten doen: de geschiedenis herschrijven en de toekomst opnieuw verbeelden. Ons beeld van de werkelijkheid klopt al eeuwenlang niet. We moeten eerst eeuwen terug in de tijd om de werkelijkheid recht te doen. En vervolgens moeten we ver vooruit in de tijd om de toekomst de juiste kleur te kunnen geven en waar te kunnen maken. Lees meer over het MOOD Membership.

Past tense / Future sense

Wie een doel heeft om voor te leven, heeft elke dag een reden om op staan. Mensen die elke dag een reden hebben om op te staan zijn tevredener, positiever en gezonder dan mensen die dat niet hebben. Wat geldt voor mensen, geldt ook voor organisaties. Organisaties die een reden van bestaan hebben, hebben werknemers die elke dag een reden hebben om op te staan. Een onderneming of organisatie die een reden van bestaan wil hebben, kan zich ontwikkelen op vier gebieden: educatie, innovatie, organisatie en communicatie.

Meld u nu aan als MOOD Member en wordt direct aangesloten op MOOD door Trendslator. De prijs is € 425,00 per jaar exclusief verzendkosten en 6% BTW.

Word nu MOOD Member

Er is ook een MOOD Membership voor maximaal 3 gebruikers en een MOOD Membership voor maximaal 10 gebruikers per bedrijf of organisatie (inclusief 3 MOOD Notebooks).