Trendslator

inloggen - aanmelden
NL  |  EN

MOOD

De stemming vertalen

Ieder jaar verschijnt in december het Notebook MOOD op basis van MOOD©, het onderzoeken en vertalen van de stemming door Trendslator. Het Notebook MOOD biedt een vooruitblik op en een samenvatting van zeven Trenddossiers die online verschijnen. Hierin wordt aandacht besteed aan markttrends, consumententrends en maatschappelijke trends en inzichten en vooruitzichten op de lange, middellange en korte termijn. Met behulp van Vertaalmaterialen kunt u zelf aan de slag met het onderzoeken en vertalen van de stemming naar nieuwe strategieën en vernieuwende concepten voor uw bedrijf of organisatie.

De weg van de angst of de hoop

In Notebook MOOD 18 staan de ontwikkelingen lijnrecht tegenover elkaar. Aan de ene kant van het spectrum is angst de raadgever. Hier overheerst het verdriet over dat wat verdwijnt; van Zwarte Piet als kindervriend tot het zingen van het Wilhelmus. Aan de andere kant overheerst de hoop. Het is niet te laat om maatregelen te nemen; om vluchtelingen een veilig heenkomen en een toekomst te bieden, om de tegenstellingen tussen groepen mensen op te heffen, om de aarde te redden.

Lees meer over het MOOD Membership.

4 C’s voor een betere toekomst

Maar de stemming slaat om en de tijd kantelt, zo blijkt uit continu onderzoek door Trendslator. Optimisten zien dat consumenten en producenten, burgers, bestuurders en bedrijven overal bezig zijn om nieuwe manieren van denken in daden om te zetten. De modellen en systemen voor consumeren en produceren, organiseren en ondernemen op weg naar een betere toekomst worden niet alleen nu bedacht maar ook met enthousiasme toegepast.

Meld u nu aan als MOOD Member en wordt direct aangesloten op MOOD door Trendslator. De prijs is € 425,00 per jaar exclusief verzendkosten en 6% BTW.

Word nu MOOD Member

Er is ook een MOOD Membership voor maximaal 3 gebruikers en een MOOD Membership voor maximaal 10 gebruikers per bedrijf of organisatie (inclusief 3 MOOD Notebooks).