Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Captain Co-Creation

31 augustus 2015 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Captain Co-Creation is ontstaan omdat wij, initiatiefnemers en professionals van generatie Y, een bijdrage willen leveren aan een toekomstbestendige visie voor de hele Infrasector. Dat vinden wij nodig omdat wij graag invloed willen hebben op onze eigen toekomst!

Meld je direct aan voor 11 september, want dan organiseren wij Captain Co-Creation op de Bouwcampus, met en voor honderden Bouw & Infra professionals en studenten t/m 30 jaar. Het belooft een interactieve en co-creatieve dag te worden met een inspirerend programma. Tijdens deze dag zullen wij met elkaar het proces van Co-Creatie (TheoryU en de Creatiespiraal) doorlopen om daarmee een verandering in de sector teweeg te brengen. Het zou zo maar eens de start van een nieuwe jongerenbeweging kunnen zijn.

Captain Co-Creation is op zoek naar ideeën en meningen van Jonge piraten, die een professionele bijdrage aan de Infrasector willen leveren. Individuen die in staat zijn met een onbevooroordeelde blik naar deze sector te kijken en met absurde ideeën kunnen en mogen komen. Tijdens deze Co-Creatie sessie ben je als deelnemer Captain van je eigen koers en ontwikkel je actief mee aan een frisse visie voor de Infrasector.
www.captaincocreation.com