Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

TrendRede toepassen?

09 mei 2017 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

‘Mooi inspirerend – abstract – verhaal die TrendRede.’ Toch? Wilt u concreet met de TrendRede aan de slag en er de vruchten van plukken voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met trendstrateeg Caroline van Beekhoff of toekomstcoach Hilde Roothart. In een gesprek of werksessie maken zij de TrendRede concreet voor uw idee of plan, visie of voornemen.

Cirkels van vertrouwen
Wilt u bijvoorbeeld weten wat de ‘cirkels van vertrouwen’ in uw markt inhouden. Of wat er bedoeld wordt met ‘het kleine verhaal’ of ‘waardenwending’ als u naar uw product of doelgroep kijkt? Wij denken actief met u mee om ‘kleine verhalen‘ met grote gevolgen naar uw visie te vertalen. We helpen u om van een ‘waardenwending’ een geschikte innovatiestrategie te maken. En we begeleiden u om binnen uw eigen doelgroep ‘cirkels van vertrouwen’ te bouwen.

Kansen en mogelijkheden
Uitgaande van uw vraag en de complexiteit ervan hebben wij een aanbod variërend van een een-op-een adviesgesprek tot werksessies van één of meerdere dagdelen. Kijk voor meer informatie op www.trendrede.nl/toepassen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of stuur een bericht.

Onze contactgegevens zijn:
Caroline van Beekhoff caroline@c-marketingstrategie.nl M 06 24 11 20 04
Hilde Roothart roothart@trendslator.nl T 020 63 81 372