Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Margriet Larmit is nieuwe Trendnetwerker

25 september 2017 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Het Trendnetwerk van Trendslator bestaat uit professionals en experts die er samen voor zorgen dat de verschillende stappen in het innovatieproces ononderbroken kunnen worden genomen. Wij houden ons bezig met het onderzoeken van trends op de korte of de lange termijn en in verschillende branches en sectoren. Of wij werken aan de vertaling ervan naar betekenisvolle en waardevolle visies, voorstellen en ontwerpen voor consumenten en klanten, burgers en gebruikers. Bas van Haastrecht is een nieuwe Trendnetwerker op het gebied van duidelijke strategie.

Margriet Larmit (1979) is een corporate innovator met een rijke ervaring binnen vele grote, complexe organisaties. Zij brengt visie en denkkracht in teams en doorziet snel welke stappen nodig zijn om effectief te bouwen aan impact en groei. Margriet is mede-oprichter van Mindcraft, een netwerkbureau voor innovatie, concepting en change. Met visie en creativiteit verbindt zij mensen en ideeën om meer positieve impact te creëren.
www.meetmindcraft.com