Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Morning Meetups voor MOOD Members

15 november 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

WAT Op woensdag 4 juli 2018 – Independence Day oftewel Fourth of July – organiseerde Trendslator de eerste Morning Meetup voor MOOD Members. En op woensdag 31 oktober 2018 – Halloween of Allerheiligenavond – vond de tweede Morning Meetup plaats.

WAAROM Het onderwerp van de eerste bijeenkomst was ‘Trendonderzoek of Toekomstverkenning’. We gingen met elkaar in gesprek over de verschillen en overeenkomsten tussen trendonderzoek en toekomstverkenning. En ook over de zin en de onzin ervan en het nut ervan voor jouw bedrijf of organisatie. Tijdens de tweede bijeenkomst gaf #toekomstcoach Hilde Roothart van Trendslator inzicht in de achtergronden van de Trendcirkel. Zij liet zien wat de Trendcirkel is, hoe deze is ontstaan en hoe dit overzicht van twaalf maatschappelijke trends kan worden gebruikt om keuzes te maken en kan helpen om de richting te bepalen voor de toekomst van jouw organisatie.

HOE De goed gewaardeerde Morning Meetups krijgen een vervolg in 2019 en vinden dan ook plaats in de studio van Trendslator onder leiding van Hilde Roothart. De Meetups hebben het karakter van een ‘Open Coffee’. Er is eerlijke koffie, gezonde thee en krnwtr. En natuurlijk de kans op een goed gesprek en de gelegenheid om te netwerken met andere MOOD Members. De bijeenkomsten zijn exclusief toegankelijk voor MOOD Members