Trendslator

inloggen - aanmelden
NL  |  EN

MOOD

Continu onderzoek naar de stemming

Trendslator introduceert MOOD©, trendonderzoek naar de stemming in de maatschappij, bij de consument en in de markt. Aan MOOD ligt continu onderzoek, op basis van media, street en expert research, ten grondslag. Want wie wil weten wat de geest van de tijd is, moet steeds aangesloten blijven op informatie over trends en ontwikkelingen. MOOD Members hebben toegang tot informatie en inspiratie van Trendslator over trends en trendonderzoek.

Het MOOD Membership bestaat uit:

Trendboeken

Trendboeken
Jaarlijks het MOOD Trendboek met consumententrends en markttrends en voorbeelden van bedrijven en organisaties die deze trends vertalen naar nieuwe strategieën en vernieuwende concepten. Lees meer over het MOOD Trendboek.
Download de preview

Tijdschriften

Tijdschriften
Halfjaarlijks het online MOOD Tijdschrift met actuele informatie over trends aangevuld met inspiratie en ideeën voor het onderzoeken en vertalen van trends naar markten en merken.
Download de preview

Topartikelen

Topartikelen
Toegang tot online nieuwsberichten en artikelen over markttrends, consumententrends en maatschappelijke trends en over het onderzoeken en vertalen van trends op de weblog van Trendslator, Trendslog.

Trenddossiers

Trenddossiers
Trenddossiers met digitale bestanden over trends en trendonderzoek. Deze dossiers maken MOOD©, continu onderzoek naar de stemming bij de consument en in de markt door Trendslator, online toegankelijk.
Download de preview

Trendpresentaties

Trendpresentaties
Online presentaties in de vorm van slideshows over trends en het onderzoeken en vertalen van trends. Direct toepasbaar voor creatie en innovatie. Korting voor seminars en workshops door Trendslator.
Download de preview

Meld u nu aan als MOOD Member en wordt direct aangesloten op MOOD onderzoek door Trendslator. De prijs is € 395,00 per jaar exclusief verzendkosten en 6% BTW.

Word nu MOOD Member

Er is ook een MOOD Membership voor maximaal 3 gebruikers en een MOOD Membership voor maximaal 10 gebruikers per bedrijf of organisatie (inclusief 3 trendboeken).