Trendslator

inloggen - aanmelden

Trendslog

Geloofsbrief van Trendslator

11 oktober 2018 · Categorieën: Nieuws - Auteur:

Kijk vooruit
Een trend is vluchtig, ongrijpbaar, veranderlijk. Maar sommige trends zijn snel, andere juist langzaam. Wie wil overleven, bevindt zich in een voortdurend proces van verandering. Dat vraagt om inzicht in de stemming en vooruitzicht op kansen en mogelijkheden. Wil jij weten wat de trends en ontwikkelingen in de markt, bij de consument en in de maatschappij zijn?

Blijf bij de tijd
Trendonderzoekers bij Trendslator doen continu onderzoek naar de stemming in de markt, bij de consument en in de maatschappij op basis van media, expert en street research. Wij publiceren sinds 2007 over trends en de toekomst, trends onderzoeken en vertalen op ons weblog Trendslog. Wil je op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in relatie tot innovatie en creatie?

Vertaal de trends
Wij noemen het Futuring, het onderzoeken en vertalen van trends naar een visie op de toekomst. Anderen noemen het strategic foresight, future thinking of trend driven innovation. Kort gezegd gaat het om de voorbereiding op de toekomst van jouw bedrijf of organisatie. Wil jij weten hoe je trends kunt onderzoeken en vertalen naar een visie op de toekomst?

Maak de toekomst
De enige zekerheid die wij hebben is dat niets zeker is. Alles is voortdurend aan verandering onderhevig. Maar wij kunnen onderzoek doen naar trends en ontwikkelingen. We kunnen ons voorbereiden op wat komen gaat en onze eigen toekomst maken. Wil jij je voorbereiden op de toekomst van jouw onderneming of organisatie?

Werk met ons samen
Het is een vaststaand feit. Creatie en innovatie zijn gebaat bij samenwerking. Wij denken dat mensen het meeste kunnen bereiken door samen op onderzoek te gaan naar ontwikkelingen en met elkaar trends te vertalen naar de toekomst van organisaties. Wil je samen met Trendslator werken aan de toekomst van jouw organisatie?